powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Νίκη Βόλου 1-0 αλλα θα ξαναπαρουμε την πρωτια!


Την ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή των πλέι οφ της Super League έχασε ο Πανηλειακός, ο οποίος έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με την Ζάκυνθο στο δημοτικό στάδιο του Πύργου.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 39' με το σουτ του Τεπετού, ενώ ο Πανηλειακός απάντησε άμεσα -στο επόμενο λεπτό- με τον Σωτηρόπουλο. Στο 60' ο Τσιριγώτης έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Ζάκυνθο, ενώ ο Θωνιάτης στο 83' διαμόρφωσε με πέναλτι το τελικό 2-2.
Οι συνθέσεις:
Πανηλειακός (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωρακόπουλος, Ακπαρίδης, Βατσής, Θωνιάτης, Κάλφας (64' Βαλάωρας), Μανιάτης, Ι. Σωτηρόπουλος, Νικολόπουλος (46' Μακρίδης), Τομαράς, Τσετιροκλής (60' Δ. Σωτηρόπουλος), Χιντζίδης.
ΑΠΣ Ζάκυνθος (Ζόραν Γέβτοβιτς): Αθ. Γεωργίου, Χαρτσιάς, Πέττας, Στρατομήτρος, Κωστάκης, Διαμαντόπουλος (90+4' Κούρτης), Σ. Γεωργίου, Τσιριγώτης, Λιβέρης (84' Κακολύρης), Τεπετός (89' Καλογέρης), Κυπαρίσσης.
Τη νίκη που τον έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ της Football League 2 πήρε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, αφού επικράτησε της Νίκης Βόλου με 1-0. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Μπανούσης μόλις στο 4ο λεπτό, ενώ οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με εννέα παίκτες, λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα των Λέβναϊτς (64') και Νικούλη (90'). Με παίκτη λιγότερο τελείωσε και η Νίκη Βόλου, αφού στο 92ο λεπτό ο Παπαϊωάννου πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.
Οι συνθέσεις:
Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γιώργος Καλτέκης): Πίτκας, Παπακ/νου, Πρικάκης (90+5' Λιλολάρι), Τσιανάκας, Οικονόμου, Λεβνάϊτς, Νικούλης, Μπαλής, Μπανούσης (49' Παλάσκας), Κουλτσιάκης (74' Καράμπελας), Παπαϊωάννου.
Νίκη Βόλου (Περικλής Αμανατίδης): Βούρας, Στουρνάρας, Λαμπρόπουλος, Δεληζήσης, Χολέβας (73' Κυπτίου), Διαμαντίδης, Ριζογιάννης, Παυλίδης (63' Λουκίνας), Λαζαρίδης (60' Παπατζίκος), Πουλάκος, Κυριακίδης.

Η βαθμολογία (3 αγώνες):
Οικονόμος Τσαριτσάνης 7
Νίκη Βόλου 6
Πανηλειακός 4
Ζάκυνθος 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου